Blog   English      
       
 
Consiliere

Ziua in care doi oameni devin unul prin Sfanta Taina a Casatoriei trebuie sa fie perfecta pentru a putea deveni o amintire draga celor doi. Perfectiunea poate fi atinsa doar prin profesionalismul oferit prin consultanta de catre Casa Festiv.
Pentru ca toate dorintele mirilor sa capete forma, Casa Festiv pune la dispozitia acestora consiliere in ceea ce priveste toate detaliile organizarii unei nunti.
 
Planificare
 
Dupa ce detaliile au fost gandite, toate piesele jocului vor fi organizate astfel incat sa poata fi transpuse in evenimentul de ansamblu, in planul nuntii, care va include etapele de desfasurare ale evenimentului precum si bugetarea.
Nu va lipsi nimic, fiecare parte a evenimentului va avea locul sau special, etapele nuntii fiind organizate cu stil, de catre profesionistii Casei Festiv.
 
Realizare
  In ziua cea mare, echipe specializate in decoratiuni, sunet si lumini, aranjamente florale si nu numai, vor fi prezente la locatia unde va avea loc nunta pentru a realiza ideile gandite pana atunci.
Toate dorintele vor capata forma si imaginea mirilor despre eveniment va deveni realitate, detaliile vor evidentia frumusetea si unicitatea momentului
 
Management
 
Urmeaza desigur ziua nuntii, cand emotiile acumulate pe durata organizarii tind sa se accentueze.
Pentru ca totul sa decurga conform planului iar imprevizibilul sa fie tinut sub control, evenimentul va fi supervizat la locatia unde va avea loc, pe toata durata sa, de catre Manageri de Eveniment.

Casa Festiv s-a gandit la toate, a realizat dorinte ce pareau irealizabile si a fost martora uniunii unui nou cuplu intr-un decor feeric si memorabil.

 

   
   
     
by CerebralArt